Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címlapon blog

Linkek

Facebook

Útmutató a HISZTI kezeléséhez

Címlapon Blog 2013.09.05. 12:47

Szeretném hangsúlyozni, hogy ez az útmutató főleg azoknak készült, akik rendelkeznek barátnővel, de tulajdonképpen találhat itt hasznos információkat mindenki, akik bármiféle nőneművel kontaktusba kerül (anyuka, lánytestvér, kurva stb…).

ordít.jpg

Ha meghalljátok a szót: Hiszti, a legtöbbetek gyomra egyből valami automatikus görcsbe rándul, pláne, ha meg kell élnetek. Ez feltehetőleg azért van, mert nem tudjátok kezelni az ilyen jellegű szituációkat.

De először is a fogalomtisztázás: én hiszti alatt mindazokat a helyzeteket értem, amikor a férfi látja a nőn, hogy annak problémája van (Figyelem! Ez megnyilvánulhat az alig észrevetető sértődött hallgatástól a toporzékoló sírógörcsig!), és ami a hiszti lényege: a férfi nem érti, sokszor ebből adódóan értelmetlennek tartja a nő problémáját (ami egyébként számtalan dolog miatt lehet), és épp ezért általában nem kíván/tud/akar vele bármit is kezdeni.

Mondanátok erre, hogy nem is kell, elég hátat fordítani, lelépni, had tombolja ki magát az a szerencsétlen nő. Had mondjam el, itt követitek el az első nagy hibát. Először is azért, mert amit ti megoldásnak láttok, az csak számotokra tűnhet annak. De egyébként itt most nem fogok arról beszélni, hogy ez a megnyilvánulás mennyire azt mutatja, hogy szarba se veszitek a csajt, és ez milyen megalázó számára. Tehát másrészről az ignorálás számotokra sem jelent jó megoldás, mert ha a nő kiakad, az olyan, hogy benne marad, és gyűlik, gyűlik, gyűlik egy ideig, aztán úgyis robban, és akkor megkapjátok az egészet hatványozva (és ti nem értitek, hogy jön ide az épp aktuális hiszti témához a három héttel ez előtti feszültség tárgya). Itt említeném meg, a kulcstényezőt, hogy minél tovább ignoráljátok a problémát, vagy viselkedtek a hisztiző nővel lekezelően, a hiszti annál hosszabb ideig fog tartani.

Elmagyarázom, ez miért van, de először inkább a hiszti-férfi kapcsolatról: TUDJÁK, hogy nem értitek, miért hisztiznek, és én mondom nektek, nem is várják el, hogy megértsétek, mi a bajuk.

A lényeg, hogy a hiszti bármire is irányul, célja a FIGYELEMFELKELTÉS, az odafigyelés kiváltása. Van egyébként erre még pár módszerük, ilyen például a bújás és a szex, de ha épp megbántva, idegesnek, szomorúnak érzik magukat, nyilván nem arra van szükségük, hogy szárazon análba… Szóval marad a hangos kiabálás, csapkodás, toporzékolás, ami egyrészt az ingerültség levezetésére szolgál, de elsősorban közönséget igényel. Tehát értsétek meg, hogy a hiszti nem valami olyan dolog, amit a nők azért találtak ki, hogy a pasikat riogassák, és az őrületbe kergessék. Fogjátok fel úgy, mint egy színdarabot, amit végig kell játszani a nő kedvéért, és számotokra elsősorban azért, hogy mihamarabb véget érjen. És igen, KELL, hiába gondoljátok, hogy ez felesleges, és értelmetlen, akkor is kell, mert csak akkor lesz vége.

Ebből következik, hogy a lehető legegyszerűbb dolog, amivel rövidre zárhatjátok a hisztit, az az, hogy úgy csináltok, mintha komolyan vennétek. Tehát nem leszarjátok, és elmentek a kocsmába. De persze nem azt jelenti, hogy nektek is sírnotok kell, meg ordibálni, meg leutánozni a csaj viselkedését. Azt kell nyújtani, amit egy férfitől amúgy genetikailag elvárnak a nők: HATÁROZOTTSÁGOT és BIZTONSÁGOT (és biztonság alatt a nyünyörgéstől mentes szeretetet érzékeltetést értem).

Azért van szükség mindkettőre, mert ha nincs határozottság, és a nő látja, hogy a férfi szinte jobban kétségbeesik, és úgy vigasztalja, akkor azt fogja érezni, hogy hisztije megértőre talált, tehát jogos, tehát megteheti, és rátesz még egy lapáttal. Ha biztonság (=szeretet érzékeltetése) nincs, akkor a nő megalázva fogja érezni magát, és csak még jobban megsértődik. Tehát e kettőt minden esetben együtt kell alkalmazni.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy határozottan (durván, hidegvérrel) szóltok a nőhöz: megkérdezitek mi a baja, közlitek vele, hogy hagyja abba a hisztit, és ami lényeges, hogy végig megpróbáltok a szemébe nézni közelről, sőt meg is foghatjátok a vállát, hogy kirántsátok a dühöngésből, önsajnálásból.

Ennek hatására a nő kizökken, meglepődik, észreveszi, hogy figyelnek rá.

Ezt a pillanatnyi időt kihasználva, mielőtt a nő újra megsértődhetne az erélyességen, kompenzálni kell! Itt jön a biztonság érzékeltetése. Vagyis a varázsmondat kimondása: „Nyugodj meg, tudod, hogy szeretlek, nincs semmi baj!” Fontos azonban, hogy ezt szintén határozott, őszinte hangsúllyal mondjuk a nő szemébe (és nem affektálva, gügyögve!). Ezt a mondatot kíséri a szoros átölelés és simogatás. Ezek hatására a megnyugvás, visszaölelés, tehát a hiszti vége szinte azonnal bekövetkezik. Előfordulhat, hogy a nő még ellenáll, esetleg ki akar szabadulni az ölelésből, de akkor is folytatni kell, szorosan tartani (határozottan és biztonságban) és nem szabad elengedni, míg le nem nyugszik, de az ilyen szintű ellenálláskor a nő már inkább csak kéreti magát, tehát ne tántorítson el senkit.

Ilyen módon a hisztik és az azt követő feszültségek, napokig tartó mosolyszünetek, egymásra sértődések gyakorlatilag azonnal megszüntethetőek, egy ilyen kb. fél perces műveletsorral.

Ha szeretsz minket olvasni, lájkold blogunk Facebook-oldalát!

Címkék: útmutató hiszti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cimlapon.blog.hu/api/trackback/id/tr45496380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása