Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Címlapon blog

Linkek

Facebook

Rafinált Ribanc (értelmező kéziszótár)

Címlapon Blog 2013.08.22. 22:43

A Rafinált Ribanc egy jelző, amellyel általában nőket illetünk. A két szó értelméből következtetni lehet a jelentésére, (okos kurva) de azért nem ilyen egyszerű e nők meghatározása, pláne felismerése... 

devil-woman.jpg

A Rafinált Ribanc nem hagyományos értelemben vett kurva, sőt a legkevésbé tartozik a kurvák válfajai közé. Ribancsága inkább csak abban rejlik, hogy testi adottságait is beveti céljai elérésének érdekében, de ebben az esetben a "ribanc" inkább szitokszónak számít, ami az általa okozott bosszúságok miatt ragad rá.  

A Rafinált Ribanc szeret játszani, játékszernek tekinti a férfiakat, és unalomból szórakozik velük. Ehhez a játékhoz tartozó legfontosabb készségek az önbizalom, hazudozás, taktikázás, manipuláció, a játék célja pedig a játszópartner alárendelt szerepbe kényszerítése. 

A Rafinált Ribanc általában a kihívást keresi, de unalomból, hiúságlegyezésből, egyértelműen gyengébb "játszópartnert" is választhat, akit valójában nem kezel ellenfélnek.

Mivel a Rafinált Ribanc magas szinten sajátította el a fent említett készségeket (tehát rafinált), nagyon nehéz megnyerni vele szemben a játékot, így az általában a Rafinált Ribanc győzelmével zárul. A játék végeztével a Rafinált Ribanc számára a kihívás megszűnik, az addigi játszótárs unalmassá válik, és ezért másikat keres, továbbáll az epedő legyőzött nagy csalódottságára és bánatára.

A Rafinált Ribanc módszere, egyben sikere alapvetően a hatalmas önbizalmában rejlik. Sokszor manipulációval, szinte belebeszélni ellenfelébe azt, hogy ellenfele vonzalmat érez iránta, gyakran erősíti ezt szexualitásával, kihívó megjelenésével, gesztusaival. 

Bár a Rafinált Ribanc önbizalmát sorozatos sikerei egyre növelik (s e növekvő önbizalom egyre sikeresebbé teszi), a Rafinált Ribanc önbizalma gyakran csak megjátszott, ami kártyavárként omlik össze, ha átlátunk rajta. Legjobb, ha saját fegyverével győzzük le, és hozzáadunk két fontos készséget, a flegmaságot és a közönyt. Ha elérjük, hogy a Rafinált Ribanc vesztésre álljon, tehát mellőzve érezze magát, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy magára vonja a figyelmet, és képes a végsőkig is elmenni. Ilyenkor gyakran kiesik szerepéből, szánalmassá és megalázottá válik, de nem adja fel az ellenfél figyelmének megszerzéséért indított harcot. 

FIGYELEM! Ha belemegyünk a Rafinált Ribanccal való játékba, teljesen mindegy, hogy nyertesként vagy vesztesként jövünk ki belőle, mert ezzel a típussal soha nem lesz őszinte és manipulációtól mentes párkapcsolatunk!

Ha szeretsz minket olvasni, lájkold blogunk Facebook-oldalát!

Címkék: értelmező szótár rafinált ribanc

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cimlapon.blog.hu/api/trackback/id/tr495471859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadist 2013.08.23. 09:54:23

A Rafinált Ribanc kefél-e? Mert ha nem, akkor nagyfokú egyezést mutat a Szűzkurvával.

apa85 2013.08.23. 11:19:20

Kefél ám, mint a kisangyal máshogy nem igen gyűlnének a trófeák. Az önbizalom hiány és önbizalom szerzési kényszer tényleg a karakter kulcsa. Kisebbségi komplexussal küzdő nem túl szép, elől deszka hátul léc hölgyek, akik serdülő koruktól azt látják, hogy a magas csinos nagy csöcsű lányok az érdekesek, sikeresek. Megalázottságukban egész életükben a természet okozta csorbát köszörülik bármilyen eszközzel. Adottságait túlkompenzálja, kötelező csöcskidobás sok smink. Nem simán dobja az áldozatot, közben és utána bepróbálkozik -nem ritkán sikerrel- az összes megismert barátnál,kollégánál. A hazudozás lételeme, nem csak "fontos" esetekben hazudozik hanem zsigerből folyamatosan. Ha azt látod,hallod, hogy apró cseprő dolgokban folyamatosan füllent a szüleinek, barátnőinek, kollégáinak, látszólag feleslegesen, csak a kényelem kedvéért akkor belebotlottál. Ami ezenfelül jellegzetes lehet, szilikoncsöcs már huszonéves korban, oka nyilvánvaló, szerencsére azonnal árulkodó. Előszeretettel látogat olyan helyeket ahol a nemi arányok jelentősen billenek az ő javára, itt tündökölhet, ő lehet a sztár. Belvárosi többnyire csak férfiak által látogatott, magasabb árfekvésű kocsmákba, kávéházakba libben be, mindig barátnők nélkül, ha tetszik a hely elkezd odajárni napi rendszerrel. Ha végigment a törzsközönségen , évtizedes barátságokat szétrombolva, akkor továbblép és keres egy új helyet pár kerülettel arrébb. Barátnői nincsenek max. kolléganői csak férfiakkal ismerkedik barátkozik. Ha egy lány barátja lesz, akkor vele lakik vagy a lelki szemetese. A szép nőket gyűlöli, minél természetesebbek annál inkább.

lobaszopiatej 2013.08.23. 11:20:06

@Sadist: "A Rafinált Ribanc kefél-e? Mert ha nem, akkor nagyfokú egyezést mutat a Szűzkurvával. "

Szerintem a fő különbség az, hogy a Szűzkúrva megélhetési okokól használja áldozatait, míg a Rafinált Ribanc csak szórakozásból.
Már mindkét fajtával volt dolgom.
A Rafinált Ribanc szerintem nem kefél.

Peetee 2013.08.23. 11:24:09

Van egy ilyen kolléganőm, csak a munkatársaival (is) csinálja ezt. Szexelni nem szexel, de jobb is...túl a nyegvenen és 3 férjen...

Congrats 2013.08.23. 11:52:07

De jot rohogtem ezen.
:D

Koszi!

kvadrillio 2013.08.23. 14:28:00

...hmmmm.... A RAFINÁLT...STRICI....PONT UGYAN ILYEN ! :o)

Sadist 2013.08.23. 14:46:34

@kvadrillio: Húzza a csajok agyát, a végén pedig nem kúrja meg őket?

Bölcs Lázadó · http://bolcslazado.blogspot.com 2013.08.24. 20:48:41

ez gyakorlatilag megegyezik a narcisztikus pszichopata ringyo tipussal.

Bölcs Lázadó · http://bolcslazado.blogspot.com 2013.08.24. 20:52:29

@apa85: ugyes, klassz leiras. en nekem egy ilyennel volt dolgom, honapokig szivatott, amig felfogtam, mi tortenik. nem azert, mert nincs tapasztalatom, hanem mert, tegyuk hozza, a rafinalt ribanc valoban rafinalt: ahhoz nem eleg okos, hogy adjon, de ahhoz igen, hogy elvegyen.

SzJ1982 2013.09.04. 13:56:35

Hohohó, kihagytad az anyagi motivációt, ami azért nem elhanyagolható...:)
süti beállítások módosítása